Nieuwsbrieven, jaaroverzichten en folder

kop nieuwsbrief De Liefde

In het voorjaar van 2001 ben ik begonnen met het uitgeven van een nieuwsbrief van de molen De Liefde met allerlei wetenswaardigheden, recente feiten en soms ook historische informatie.
Aanvankelijk verscheen deze nieuwsbrief vier keer per jaar, doch na een tiental keren werd het moeilijker om steeds weer met nieuwe gegevens over de molen te komen.
Daarom maak ik nu minimaal één nieuwsbrief per jaar (wanneer ik meer materiaal heb worden dat er navenant meer) en daarin vermeld ik zowel onderwerpen die rechtstreeks met de molen te maken hebben, alsook historische feiten die ik put uit mijn onderzoek naar de (verdwenen) molens van Uithuizen en omgeving. Tevens neem ik er interessante molenfeiten in op, die ik tegen kom tijdens molentrips en excursies.
De nieuwsbrief is steeds op vier pagina's A4 afgedrukt en verspreid.
De laatste nieuwsbrief is nummer 32, verschenen 27 december 2012. Deze en de 31 voorgaande zijn op deze homepage te lezen, c.q. te downloaden en wel als pdf-bestand.


Vanaf 2008 maak ik jaarlijks een overzicht van alle activiteiten, werkzaamheden, gedraaide uren, bezoekersaantallen en het weer van en om de koren- en pelmolen De Liefde.


Zie ook de kleurenfolder van de molen De Liefde - uitgave 1 maart 2013.

Om de nieuwsbrieven, jaaroverzichten en folder te kunnen lezen moet u wel Adobe Reader op uw pc geïnstalleerd hebben.
Als u deze gratis reader nog niet heeft kunt u hem downloaden door op het logo te klikken.

Download de Adobe Reader - Nederlandse versie     De recentste versie van Adobe Reader downloaden.


Deze pagina is onderdeel van   de-liefde-logo   de homepage van B. D. Poppen.

owl

updated           ∴       Copyright © 2000/2022             up